PDA

View Full Version : 1GB just Rs.100



sandunnilanka
04-09-2013, 11:18 PM
this offer is out of service now.
:no:

danukamax
04-09-2013, 11:20 PM
:shocked:

sandunnilanka
04-09-2013, 11:22 PM
:shocked:

data can use any time of the day.:cool:

පොඩ්ඩා
04-09-2013, 11:24 PM
මේක මාසයක් දෙක්ක විතරක් තියන සින් එකක්ද? 2GB ගන්න කොච්චර රිලොඩ් කරන්න ඕනද? ඊට පස්සේ වැඩිවෙන 1ජිබි වලටද රු 100ක් ගන්නේ?

sandunnilanka
04-09-2013, 11:29 PM
මේක මාසයක් දෙක්ක විතරක් තියන සින් එකක්ද? 2GB ගන්න කොච්චර රිලොඩ් කරන්න ඕනද? ඊට පස්සේ වැඩිවෙන 1ජිබි වලටද රු 100ක් ගන්නේ?

........................................

nikamma prepaid sim 1k
rental mukuth neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool:

this is a prepaid sim

danukamax
04-09-2013, 11:32 PM
mulin sim 1th ekka 2gb hambenawaaaaaa..............eka iwara unata passe.


eta passe rs.100kata 1GB kemathi welawaka active karaganna puluwani
dawase ona welawaka use karanna puluwani

nikamma prepaid sim 1k
rental mukuth neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool:

rs:100k dala active kara gaththama meka dawas kiyak walaguda?

danukamax
04-09-2013, 11:34 PM
මෙ සිම් එක කොච්චර කාලයක් වලන්ගුද?

gayan159
04-10-2013, 12:07 AM
mokakda warge airtel da , mobitel da mokakda?

Time Traveler
04-10-2013, 12:09 AM
:k0243:

ajiya
04-10-2013, 04:44 AM
hari saho...kalin ma kiyanko sim eka mokakda warge kiyala....signal thiyena ekak wennath epai..

sandunnilanka
04-10-2013, 07:53 AM
1gb masayak valid

sandunnilanka
04-10-2013, 07:56 AM
මෙ සිම් එක කොච්චර කාලයක් වලන්ගුද?

e kiwwe? sim 1 digatama active prepaid sim 1k neeeeeeeeeeee.

...............

shashi1987
04-10-2013, 08:00 AM
කෝ මූ උත්තර නොදී මාරුවෙලා ද?

sandunnilanka
04-10-2013, 08:01 AM
කෝ මූ උත්තර නොදී මාරුවෙලා ද?

what is the question?:shocked:

shashi1987
04-10-2013, 08:02 AM
2 GB ගන්න 500 දාන්න ඕනෙද බන්...

shashi1987
04-10-2013, 08:03 AM
:oo:

Dilzan
04-10-2013, 08:06 AM
:oo:

shashi1987
04-10-2013, 08:06 AM
:shocked:

sandunnilanka
04-10-2013, 08:08 AM
2 GB ගන්න 500 දාන්න ඕනෙද බන්...

sim iwarai..................:cool:

sandunnilanka
04-10-2013, 08:15 AM
mokakda warge airtel da , mobitel da mokakda?

..............l

මරු හිරා
04-10-2013, 08:17 AM
අපේ පැත්තේ කඩේක එයාටෙල් නම් තියනවා ඔය ගානට හැබැයි ගෙදරට සිග්නල් නෑ

Eranga 44
04-10-2013, 09:11 AM
kohenda ganne?

dinusha123
04-10-2013, 10:13 AM
අපේ පැත්තේ කඩේක එයාටෙල් නම් තියනවා ඔය ගානට හැබැයි ගෙදරට සිග්නල් නෑ

අපිටත් එසේමය 3G සිග්නල් නෑ එයාර්ටෙල් වලට...
:k0233:

sandunnilanka
04-10-2013, 10:53 AM
................

sandunnilanka
04-10-2013, 10:56 AM
.......................

janith nilanga
04-10-2013, 01:20 PM
AJIYA kiwwade Hariyatama Hari.....................:shocked::shocked::shocke d:

kasun chathuranga
04-10-2013, 02:34 PM
:k0243:

biri
04-10-2013, 02:46 PM
අපිටත් එසේමය 3G සිග්නල් නෑ එයාර්ටෙල් වලට...
:k0233:

ME TOO එක කණුවක් වැටෙනවා එකෙන් බාගනවට වඩා හොදයි dIALOG 50 බාගන්නවා

apkumara
04-10-2013, 03:11 PM
:no: air tel nam sory thami

thilanka mihiranga
04-10-2013, 03:25 PM
:rolleyes:

Sankaja
04-10-2013, 11:16 PM
aiyo iwarada

thilanka mihiranga
04-11-2013, 07:01 PM
:):